36 – 39, Restes de la Guerra Civil, 04 Octubre 2016.

Portada revista

Portada revista

Potent numero, ja el cinqué. Molt dedicat a les víctimes de la guerra civil i lluita per la memòria històrica. Passareu per monumentalització i recuperació d’espais, dignificació de les víctimes, insistirem en la necessitat de considerar la recreació com un projecte cultural i relacionarem com sempre coses que van passar a la guerra amb semblances actuals, cop d’estat del Coronel Casado…si voleu saber…descarregueu i llegiu.

A més, comptem amb una col·laboració, el Grupo de Recreación Primera Linea ens presenta el seu acte d’aquest dissabte 8 d’Octubre, text en castellà per tal de respectar la obra i esperit original del grup. En qualsevol cas…no us el perdeu. Castejón del Puente es a tocar de Lleida, i les trinxeres valen molt la pena. Segur que ho passareu bé.

Index

Editorial.

Recrear correctament, mostrar el projecte cultural de la recreació.

Dignificació del Patrimoni i dignificació de la memòria republicana a l’Ebre, excavació i monumentalització.

El final d’una guerra graciés a una traïció. 1939 – 2016.

I TRINCHERA VIVIENTE DE LA GUERRA CIVIL ESPAÑOLA EN CASTEJON DEL PUENTE (HUESCA) – SABADO 8 DE OCTUBRE DE 2016

Aconsegueix al Versió Tauleta.

Aconsegueix la Versió Kindle.

Imatge de l'interior.

Imatge de l’interior.

Proxim acte a tenir en compte

Proxim acte a tenir en compte

No Comments

Leave a Comment