Èxit aclaparador a Subirats.

Tal com sona, tant la conferencia «Patrimoni defensiu d’Ordal i maneres de Mostrar-lo» com la visita guiada foren profitoses per la gent. Que va trobar explicacions destinades a conéixer i qui sap si començar a estimar el seu patrimoni.

moment de conferencia de guerra civil a subirtas

Moment de la conférencia. Veiem la sala plena.

En elles, tant en la conferencia com la visita teatralitzada hi van participar vora trenta persones per sessió, i van trobar explicacions que van remarcar conceptes de foc creuat i defensa en profunditat, van remarcar el valor d’una de les poques zones de fortificació primerenca, tot acabant en una mostra de maneres de donar a conéixer el patrimoni i la convivència de les diverses disciplines.

visita teatralitzada a trinxeres de subirats

Moment de la visita teatralitzada, manera de fer que la gent faci un viatge en el temps.

I tot això ho pot tenir el teu municipi, l’amplia biblioteca i altres fonts poden fer que el teu patrimoni recobri vida i es converteixi en un dinamitzador de l’entorn, aquest a través del coneixement.

T’ho deixaràs perdre?

No Comments

Leave a Comment