Recreació i Patrimoni Junts, que es.

Recreació i patrimoni junts es una idea, una idea que implica una necessària col·laboració entre dos àmbits aparentment separats per afavorir l’arribada dels dos al gran públic. I com a prova, us recomano que abans visioneu aquest vídeo realitzat ahir mateix a Alcubierre, on entitats d’arreu es van trobar a les trinxeres de la Ruta Orwell amb l’objectiu comú d’explicar història.

Vídeo de gran valor, que resum perfectament el significat de la idea, ja que es fet des de fora d’aquestes línies i sense saber qui el va gravar, si més no en persona.

Però, que implica aquesta idea? La seva resposta es col·laboració entre entitats, ja que no poques vegades l’escenari patrimonial serà “propietat” d’una entitat municipal, privada o mixta, la recreació vindrà d’una associació especialitzada. I ambdues volent normalitzar la història del nostre país, per bé que de maneres diferents, i com diem, compatibles.

«Recreadors, escenari ben treballat i medis de comunicació són un còctel perfecte per arribar al públic.»

Així doncs, i després d’aquestes breus línies, simple reforç d’un producte gràfic molt potent, només resta convidar-vos a pensar en si vosaltres, sigui quin sigui el vostre grau d’implicació possible, podeu unir-vos a aquesta idea i fer camí junts. Que si hi ha voluntat, hi ha solucions.

Oriol Miró Serra.

20 de Maig de 2019.

Recreadors, escenari ben treballat i medis de comunicació són un còctel perfecte per arribar al públic.

Hastag: #recreacioipatrimonijunts

No Comments

Leave a Comment